Praktijk

Welkom op onze site. Onze specialisatie is de behandeling van chronische pijnklachten met behulp van Extracorporeal Shockwave Therapy (ESWT). Met deze vorm van ShockWavetherapie kunt u snel van uw pijnklachten afkomen en soms zelfs een operatie voorkomen.

Naast zijn opleiding Fysiotherapie aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen studeerde Auke Wagenmakers Geneeskunde aan de RijksUniversiteit te Groningen. Tijdens zijn studie Geneeskunde is hij bijzonder geïnteresseerd geraakt in de technische ontwikkelingen binnen de Geneeskunde. In 2007 heeft hij zijn praktijk uitgebreid met ESWT ShockWavetherapie en Echografie. Met ESWT kunnen veel chronische pijnklachten die vroeger niet of moeilijk behandelbaar waren nu wél effectief behandeld worden. Met behulp van echografie kunnen afwijkingen aan het houdings- en bewegingsapparaat worden aangetoond en/of uitgesloten waardoor de patiënt gerichter kan worden behandeld of worden doorverwezen naar de juiste medicus dan wel paramedicus. Hierdoor kan het totale revalidatieproces sneller en dus efficiënter verlopen.

Vanaf 1 juni is de praktijk verhuist naar het prachtige Bloemhof appartement aan de Bloemsingel 81 in Groningen. Hier hebben we de mogelijkheid om u nog beter te kunnen helpen. Zo hebben we hier een grote sportzaal gerealiseerd waar u optimaal kunt werken een uw herstel.

Ik hoop dat u op deze site voldoende informatie vindt over shockwavetherapie in onze praktijk. Als u niet vindt wat u zoekt neemt u dan gerust contact met ons op via email of telfonisch met het secretariaat via telefoonnummer 050-5791811 Of zie de contactpagina

Auke Wagenmakers


Neem contact met ons op

Ga naar contact
Onderdeel van Wagenmakers healthcare